Auto onderhoud en auto service ’t Zand

Goed en betaalbaar auto-onderhoud in 't Zand

Met een goed onderhouden auto rij je veilig en heb je minder pech onderweg. Doorrijden met een slecht onderhouden auto is niet alleen onveilig, maar kan op termijn je auto beschadigen. Met als gevolg dure reparaties. Laat daarom je auto onderhouden door Autoservice Peter Luik in 't Zand, dan weet je zeker dat je veilig op weg bent.

Meer weten over auto-onderhoud?

Weet je niet zeker wat voor onderhoud je auto nodig heeft? Geen probleem! Geef een bel en wij geven u een goed advies.

Bel nu: 0223-619986

Kleine onderhoudsbeurt

Je auto controleren wij bij een kleine onderhoudsbeurt op meer dan 25 punten zoals de remmen, remvloeistof, verlichting, stuurinrichting, uitlaat, schokdempers. We checken natuurlijk ook of de banden nog in orde zijn. Vloeistoffen worden bijgevuld, de olie wordt vervangen, net als het oliefilter.

Grote onderhoudsbeurt

Je auto controleren wij bij een grote onderhoudsbeurt op meer dan 90 punten. Natuurlijk alle punten van een kleine onderhoudsbeurt en daarbij vervangen we filters en bij een benzineauto de bougies. Ook controleren we of de distributieriem aan vervanging toe is.

Rijden als een nieuwe.

Wij zorgen dat uw auto weer rijdt als een nieuwe
Maak vandaag een afspraak in de werkplaats.

Hoe vaak en wanneer is een onderhoudsbeurt nodig?

Hoe vaak en wanneer uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, is afhankelijk van type en model auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt.

  • Kleine onderhoudsbeurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer
  • Grote onderhoudsbeurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer